Pozdravljeni.
Danes bo potekal tehniški dan z naslovom “SPLETKARIMO PROTI NASILJU”. Izvajalci tehniškega dneva so poslali navodila, ki ste jih prejeli po elektronski potši, tule pa so pripeta ta ista navodila in splošno obvestilo.
Če se bo karkoli zatikalo, lahko pokličete njihovo tehnično pomoč, ali pa tudi mene…
Spoštovani,
torek 5. maja 2020 bodo učenci 5A in 5B razreda vaše osnovne šole pričeli s spletnim izobraževanjem “Spletkarimo proti nasilju“, ki poteka v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana.
V priponki spodaj vam prilagamo kratka navodila za vstop v spletno učilnico in vključitev v aktivnosti.
Koda za vstop v spletno učilnico “Spletkarimo proti nasilju”  je:
tusxarv 
 
V VEDNOST: Vljudno vas prosimo, da se v spletno učilnico pred 7.00 uro jutrišnjega dne (5.5.2020) NE VKLJUČUJETE.  V kolikor se boste prijavili, boste s tem motili procese dela, ki jih moramo pripraviti v ozadju za nemoteno delovanje spletne učilnice. Uporabnike, ki ne bodo spoštovali navodil bomo odstranili.
Za čas uporabe spletne učilnice od 8.00 – 16.00 ure (program je v dolžini 2 šolskih ur in v tem časovnem obdobju je naša spletna učilnica učencu/ki na razpolago kadarkoli, glede na možnost uporabe tehnologije v družini in glede na zmožnosti učenca/ke) na dan 5. maj 2020, je na voljo tudi tehnična podpora na mobilni številki 040 88 44 82.
Vse dobro vam želimo in prijazno Vas pozdravljamo,